Ota yhteyttä

Drone-tarkastukset

Dronella tehtävät tarkastukset ovat erittäin kustannustehokas ja turvallinen vaihtoehto visualisiin tarkastuksiin. Dronella päästään kuvaamaan teollisuuden kohteisiin, jotka ovat ahtaita, korkealla tai muuten hankalasti saavutettavissa.

Miksi drone-tarkastus

Kustannus-tehokkaampi

Nopeampi

Turvallisempi

Perinteinen

Drone

Tarjoamme droneilla ja lentoroboteilla tehtäviä tarkastuksia, paksuusmittauksia sekä lämpökamerakuvauksia eri teollisuuden aloille. Myös muut NDT-tarkastukset kauttamme.

Drone-kuvauksia voidaan hyödyntää mm. voimalaitoksissa, öljynjalostamoissa ja kemianteollisuudessa,tuulivoimaloissa ja elintarviketeollisuudessa sekä energiakatselmuksissa.

Tarkastamme muunmuassa

Kattilat

Prosessi-
laitteet

Kanavat

Piiput

Kaukolämpö-
verkostot

Putkistot

Turva-soihdut

Dronetarkastus-palvelumme

360°/3D Virtuaaliesittelyt

Tarjoamme virtuaalikuvauksia jokaiseen tarpeeseen. Toteutamme sisätilaesityksiä, ulkotilaesityksiä sekä näiden yhdistelmiä.

Oli tarpeesi sitten tilan myynti, työmaan dokumentointi, turvallisuusperehdytys tai jokin muu, niin me autamme teitä toteuttamaan nämä ja pääsemään tavoitteisiin.

Virtuaaliesityksiin saa liitettyä ohjeita, videoita, ääniä tai mitä ikinä haluattekin. Lue lisää 360-vituaaliympäristöstä TÄSTÄ.

Paksuusmittaukset

Viasor Oy on ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa yritys Suomessa joka tajoaa Droneilla tehtäviä paksuusmittauksia. Käytössämme olevilla laitteilla on mahdollista suorittaa teräksen paksuusmittauksia vaikeasti tavoitettaville kohteille, kuten varastosäiliöiden vaipat, suuret putket yms.

Pienentää turvallisuusriskejä, vähentämällä korkealla tehtäviä työvaiheita

Helppo käyttöönotto, nopeampi tiedonkeruu

Vähentää telinetarpeita / kustannuksia

Mittaustulokset langattomasti jopa 500m päähän​

Voidaan mitata jopa 20mm paksun pinnoitteen päältä​

Integroitu geeli-annostelija​

Mittaustarkastusjärjestelmä (AVMS), varmistaa vain todellisen mittauksennäyttämisen jopa kaikkein korrodoituneimilla materiaaleilla.

Energiakatselmukset/ lämpökuvaukset

Teollisuus

Haluatteko saada selville kuinka paljon energiaa laitteesi, säiliösi tai putkistosi kuluttavat, missä se saattaa menettää energiaa tai miksi tietty kohde on liian kylmä tai liian kuuma?

Droneen kiinnitetyllä lämpökameralla voimme tehdä eristeiden tarkastuksia ja laskelmia korkeissakin paikoissa ilman telineitä tai nostureita. Raporteissamme kerromme aina, kuinka säästätte energiaa, rahaa sekä ympäristöä.

Lämpökuvaus sopii erinomaisesti myös vuotojen paikantamiseen ja Dronella tehtävänä se soveltuukin hyvin mm. kaukolämpövuodon paikantamiseen.

Kiinteistöt

Lämpökuvaus Dronella soveltuu hyvin myös kiinteistöjen sekä rakennuksien tarkastuksiin. Lämpökuvausten avulla pystymme paikantamaan lämpövuotoja sekä mahdollisesti märkiä eristeitä yläpohjasta.

Teemme myös vesikattojen visuaalisia tarkastuksia Dronella jossa tarkastetaan katon kunto, sadevesijärjestelmän kunto, piiput, sekä muutkin rakenneosat. Varsinkin talven jälkeen katto on hyvä tarkastaa mahdollisilta lumikuormien vaurioilta.

Dronekartoituspalvelu / 3D mallit

Tuotamme myös siltojen ja muiden rakenteiden 3D-malleja. Ne ovat hyödyllisiä vikojen tunnistamisessa ja auttavat suunnittelijoita tulevissa korjaushankkeissa. Yleensä pääsemme melkein mihin tahansa sillan osiin.

Tämän vuoksi dronet saavat parempia ja tarkempia kuvia sekä mittauksia, jotka yhdessä ohjelmistoratkaisujen kanssa voivat auttaa luomaan rakenteen 3D-malleja.

Mallit ovat hyödyllisiä vertailutarkoituksiin, vikojen sekä tulevien korjauksien ja projektien suunnitelemiseen.

Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta! Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.
Pahoittelut, jotain meni vikaan.. yritä uudestaan tai ole yhteydessä suoraan sähköpostitse osoitteeseen info@viasor.fi
KotiDrone-tarkastuksetNDT-tarkastuksetEristyksetAsiantuntijapalvelutKone- ja laiteasennuksetAsiakkaammeAjankohtaistaOta yhteyttäTöihin meille